Program do zarzadzania dzwiekiem

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tym podobne.

Dla średnich oraz dłuższych lokali POS znacznie doskonale konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także całych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dopasowane do lekturze na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w nieskomplikowany sposób usprawni panowanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem rzeczy w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a sposobami, które usprawnią życie każdego lokalu. Pracowanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.